22 feiten over seks die de vraag zal helpen beantwoorden

En wanneer, na seks, het meisje zal vragen wat je denkt, kun je antwoorden: «Dat…»

een. …Van seks kan een loopneus beginnen

De opwinding verbetert de bloedstroom niet alleen naar de seksuele organen, maar ook naar andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld om aan te gaan, en provoceert de scheiding van dode cellen van de nasopharynx. Hier is zo grappige fysiologie.

2. …Middelgrote orgasme duurt 6 seconden

Maar er zijn jammer, wie hij nauwelijks twee seconden bereikt! Echter, een decadecond orgasme gebeurt ook bij een aantal gelukkige met een prijsvinger.

Natuurlijk hebben we het over mannen, omdat het gemiddelde vrouwelijke orgasme maar liefst 17 seconden duurt! Maar meisjes veel moeilijker om het te krijgen.

Tot nu toe, in de wereld, naar het oordeel van de experts van het Kinsey Institute, is een vrouwelijk orgasme voor bijna zes mannen (nou, het feit dat het mannelijke leiderschap gedeeltelijk wordt gegarandeerd door masturbatie, kan niet in aanmerking worden genomen).

3. …Voor het gemiddelde leven van de gemiddelde man giet er 16,5 liter sperma uit

Nee, het is niet nodig om op te slaan, dergelijke besparingen zullen de deadlines van uw seksuele activiteit niet verhogen, maar vermindert alleen het totale aantal LITAS­sloot met het laatste tellen.

4. …De eerste seks op de planeet gebeurde 385 miljoen jaar geleden

Ze waren bezig met een oude Carciro-vismicro­Brachius Dicki. Dit is het eerste wezen dat copulatie uitoefent — Penetratie van genitale organen in partnerlichaam.

Alle andere inwoners van de aarde dan op zijn best, icra metali, en in het ergste — beperkt tot zelfreproductie met de hulp van renovatie en andere parthenogenese.

5. …Twee keer sneller dan fietser

Het breekt uit het kanaal met een gemiddelde van ongeveer 40 km / h (vaste record is 71 km / h).

Waar, aankomen na dat opname op plaats, spermatozoa gaat al alleen vooruit als gevolg van energieke staart. En zelfs de meest slimme winterhard-snelheden boven 30 cm / h.

6. …Grappig geluid gepubliceerd door vrouwelijke genitale organen kan bewijs zijn van problemen in zijn lichaam

Als tijdens seks met een meisje, hoor je vaak een paar gênante geluid van duidelijk pneumatische oorsprong, misschien is het zinvol om extreem tactvol te worden aanbevolen om haar gynaecoloog te bezoeken. Lucht, binnenkomende uit de vagina tijdens seks of sport, brengt geen kwaad op zichzelf, en dit kan gebeuren met elke dame. Maar als dit vaak gebeurt, kan het bewijs zijn van onaangename processen die bijvoorbeeld leiden tot het weglaten van de baarmoeder.

7. …Alle dieren van de wereld hebben in één keer een van de twee gekozen — grote hersenen of grote testikels

Bij dieren met een grote hersenen zijn eieren buitengewoon klein in relatie tot de grootte van het lichaam, terwijl bij dieren met een hersenen van bescheiden maten, de zaden extreme indrukwekkende volumes kunnen bereiken. In de vleermuizen vormen ze bijvoorbeeld een tiende van het hele lichaam.

Onderzoekers van de Universiteit van Syracuse (VS) die een dergelijke verslaving hebben bewezen, zijn van mening dat dit te wijten is aan de onmogelijkheid van het lichaam tot de bloedtoevoer tegelijkertijd twee energetisch superkrachtige gebieden en dat met een grote hersenbeschakeling niet nodig is: ze zullen in staat zijn om opzettelijk te verwijderen van zelfs het meest arme zaad.

En trouwens, een persoon is gewoon een enorme hersenen.

acht. …De meeste van alle seksuele partners hebben mannen, zelfverzekerd in hun aantrekkelijkheid en vrouwen, er zijn geen vertrouwen

Dit is een oude studie van het Kinsi-instituut, sindsdien https://www.prof-holtmann.de/de/prof-holtmann/spektrum/ herhaaldelijk statistisch bevestigd.

Het mechanisme is vrij duidelijk. Zelfverzekerde mannen zijn krachtig voorzichtig voor vrouwen, en omdat hun vertrouwen vaak redelijk is, genieten ze ook van de voordelen van hun aangename uiterlijk.

Onzeker meisjes zijn vaak op zoek naar nieuwe partnersbevestiging van hun seksualiteit, terwijl zelfconfiguraties geen zelfbevestiging in dergelijke bevestigingen nodig hebben en daarom niet in bed vallen met een tegenovergestelde, die zonder walging keek.

9. …De eerste erectie bij mannen komt voor op de leeftijd van min tot drie maanden

Ja, in het derde trimester van de zwangerschap hebben jongens al dan plezier te hebben. En ja, spionnen met echografie ving vaak de baby achter het dronken en gedraaid van haar penis. Het is onwaarschijnlijk dat het kind een aantal zwakke erotische driften ervaart — Integendeel, het triggert eenvoudigweg een grijpende reflex, en de erectie zelf wordt veroorzaakt door een mechanische reactie van zenuwuiteinden in het wervelkolomgebied.

10. …verdriet en verwoest voelen­maar­onmiddellijk na seks regelmatig ervaren tot een derde van de mensen — en mannen en vrouwen

Dit komt door scherpe hormoonprocessen die voorkomen tijdens en na geslachtsgemeenschap, en het niet te veel correleert met de kwaliteit van seks.

Dat wil zeggen, als de partner plotseling in tranen vult, betekent dit niet noodzakelijk dat seks met jullie zo verschrikkelijk leek.

Integendeel, deze reactie suggereert het meest waarschijnlijk dat seks zo goed was dat er na hem zo’n energetische onthouding was.

elf. …De gemiddelde man voor het leven is drie keer minder masturberen dan seks met een vrouw

Schoolkinderen en studenten zo’n relatie zullen natuurlijk fantastisch lijken. Maar ze moeten nog steeds achterhalen hoe zelden rustig lukt, in hun plezier, aggusturberen een volwassen familie persoon.

12. …Vrouwen hebben cgorgs

Tenminste iedereen probeert specialisten te overtuigen uit het centrum van de seksuele gezondheid van Indiana. Ze bieden het zogenaamde een orgasme, die soms voorkomt bij vrouwen die oefeningen uitvoeren voor buikspieren, anders — spieren schors.

Meestal komt het orgasme voor bij het draaien, opknoping met beenstijging, sommige van de yoga poseert en in oefening op de hometrainer.

Ten minste de helft van de 400 vrouwen die deelnam aan de studie ervaren CGIA’s, die tijdens de week voorgeschreven verkeersonderzoekers uitvoerden.

Het exacte mechanisme van dit fenomeen wordt nu bestudeerd in Indiana, maar het is al duidelijk dat het geassocieerd is met een toename van de bloedcirculatie en een convulsieve spierreactie op de belasting. Nee, het werkt niet zo veel, we zijn weer verweerd.

dertien. …De vrouw riskeert minder om het braaksel van de drang te ervaren tijdens orale seks, als voordat het een klein snufje zout in mijn mond zet

Toepelepels in een haast om haar brein te informeren: «Zout! Oh, zout! Oh, zout!» En deze informatie overlapt de vervalsignalen die zich in de buurt van de wortel van de taal bevinden, dat ze hier iets onbegrijpelijks hebben, een aantal vreemde voorwerpen… Kan een noodreinigingssysteem bevatten? Je bent er helemaal als — horen?!

14. …Terwijl je tatorpsbatklubb.se/info/om-tatorps-batklubb/ dit artikel leest, zullen ongeveer een half miljoen mensen op de planeet tijd hebben om seks te hebben

Een totaal, onder WHO-gegevens, vindt ongeveer 100 miljoen sex-acts plaats in de wereld. Natuurlijk, als alleen mensen rekening houden met. Over het algemeen is Debauchery vol in dit deel van de Galaxy aan de gang.

15. …«penis» Latijn niet helemaal penis

In het kort «Penis» Romeinen genaamd Tap. En het geslachtsorgaan van de man noemden Mentula. Natuurlijk ziet de penis eruit als een staart, gewoon een beetje niet op die plek, dus in veel talen gepest de penissen «Staarten» (bijvoorbeeld in het Duits Shawanz — Dit is een staart, maar tegelijkertijd niet de staart). En, helaas, een prachtig Latijn-poeder gezegde Fortuna Non Penis, in Manus Non Recept» In de originele vorm vertaalt het vrij saai: «Fortune is geen staart, hand begrijpt niet».

zestien. …Meestal zijn de Grieken bezig met seks

En minder vaak — Japans. Volgens enquêtes uitgevoerd door Durex, heeft de gemiddelde Japanners van seksueel actieve leeftijd een keer per week seksueel contact. En Grieks — om de drie dagen.

Misschien is de Japanners echter gewoon eerlijk. Nou, waar in de wereld er zijn voor de meeste seksacties in het algemeen, jij en zonder ons weet je. Nou, natuurlijk in China, waar anders!

17. …Vrouwen zijn geïnteresseerd in seksdeficiëntie, mannen — in zijn eigen risico

Onze vloeren hebben verschillende evolutionaire programma’s die vrouwen hebben gestimuleerd om seks te gebruiken als een zeldzame hulpbron, het uitwisselen van het aan verschillende voordelen en garanties, terwijl de belangen van mannen zouden overeenkomen met de constante beschikbaarheid van vrouwtjes. Daarom zijn antropologen al lang geneigd om bijna alle seksuele beperkingen te overwegen als aanvankelijk vrouweninstellingen om het moeilijk te maken om toegang te krijgen tot mannen tot de nimfen van de stam, vooral voor jonge en lage hoogte. Dus, de besnijdenis van meisjes, die voor een lange tijd werd beschouwd als een wrede patriarchale gewoonte, neemt eigenlijk zijn oorsprong van matrilineaire culturen en wordt nog steeds gehouden door vrouwen. Mannen familie wijdt meestal niet in de details van de procedure, noch het feit van zijn.

achttien. …De gemakkelijkste manier om een ​​probleem te krijgen met een erectie in pose «rijder»

Het lijkt, een mooie pose. Prachtig uitzicht, minimale problemen van je kant… Maar dit is het geval wanneer de zwaartekracht — harteloze klootzak — Werkt tegen ons. Maar hier is de pose «Doggi-stijl» Het beste maakt gebruik van het vermogen van grote objecten zoals de wereld om objecten enigszins bescheiden maten aan te trekken.

negentien …Op je penis, gemiddeld, tweeënveertig soorten verschillende bacteriën

Als u natuurlijk niet wordt gesneden. De besneden deze indicator is bijna twee keer minder. En binnen vrouwen fauna nog steeds divers: er leeft voortdurend minstens twee keer zoveel micro-organismen (de meesten van hen worden nuttig voor de gezondheid van vrouwen).

En nu als deze microscopische dieren, die u heeft besloten elkaar in te voeren, geen seks hebben, bestaat er een risico op onvruchtbaarheid en zelfs allergische reacties op interpretatie tussen u.

twintig. …Eén procent van de mannen is onmiddellijk na het orgasme klaar voor seks

Zogenaamd «Refractorperiode» Komt na ejaculatie. In deze staat belemmeren ons cardiovasculaire systeem en CNS een opwindingspogingen, dus een opkomst van een erectie is onmogelijk.

Biologen geloven dat dit mechanisme de mannetjes helpt om te frequent copulatie te voorkomen, wat bijdraagt ​​aan het beste sperma-rijpje in de testikels.

Een uitgesproken vuurvaste termijn houdt op het koppelingsproces, dat anders zou kunnen duren om uitputting en met lage efficiëntie in voortplantingsvoorwaarden te voltooien. De duur van de refractaire periode varieert van een paar minuten in zijn jeugd tot enkele uren in een zeer volwassen leeftijd.

Maar een van de honderd mannen wordt geboren met schendingen van dit mechanisme.

Er zijn geen dergelijke unic-s van de refractaire periode; Erectie kan zelfs onmiddellijk na de ejaculatie worden gehandhaafd, als een man het excite blijft ervaren.

21. …De eerste erotische film is drie maanden na de presentatie gemaakt door de broers Lumiere zijn ontdekking

Lint Le Coucher de la Marie («Marie gaat slapen») werd in 1896 verwijderd door Eugene Peir en Albert Kirchner.

Helaas bereikte alleen de eerste drie minuten van een schilderij van acht minuten onze dagen, en alles eindigt op hoe Marie uit één hoop vodden is om in een andere stapel vodden te blijven. Waar, daar kunt u zijn vicieuze naakte enkels zien!

22. …Tijdens het orgasme kunnen we geen angst of angst ervaren

Omdat het op dit moment praktisch is uitgeschakeld dat deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor deze emoties.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *