Wat is het verschil tussen seks op verschillende leeftijden

Seks — Dit is een van de belangrijkste onderwerpen in elke samenleving. Het is verbonden met zowel de strijd voor hun rechten en verboden. Het geslacht is letterlijk alles vastgebonden en een zwaar onderdeel van reclame brengt het op dit onderwerp.

En net zoals wij, het groeiende punt, verander hun standpunt over bepaalde dingen, het geslacht ook verandert ook op dezelfde manier, of liever

, sensaties tijdens seks en houding tegenover het.

Vandaag zullen we vertellen over wat seks anders is voor een man op verschillende leeftijden.

Tot 20 jaar oud

Als de puberteit van meisjes eindigt op 17–19 jaar, dan in jongens — Tegen 18–20, dus, in feite, tot 20 jaar oud ben je nog steeds een jonge man. Op deze leeftijd lame zowel theoretische als praktische training. Tenminste de meeste jongens.

Maar met het libido en erectie zijn er geen problemen: staat op van het eenvoudigste zoenen in een wang, om nog maar te zwijgen over meer intieme acties. Om niet op deze leeftijd een erectie te hebben, moet u het heel veel, dagelijks gras alcohol, sigaretten, drugs en passieve levensstijl proberen. Seks op deze leeftijd is emotioneel, alles in een nieuwigheid, en daarom zal de sensatie van elke geslachtsgemeenschap helder zijn als de eerste keer. En hier is er een factor niet alleen nieuwheid, maar ook genieten van iets eerder «Verboden», waar kan alleen maar dromen.

Nou, of bekijk porno. Vanwege het feit dat er een half rijping en in het lichaam een ​​vrij hoge hormonale achtergrond is, dan «Opladen» Nadat elke geslachtsgemeenschap zeer snel gebeurt en duurt een paar minuten. «Zoals konijnen» — https://cherrybloss.org/jaloers-beleid-onderwerping-van-de-persoonlijkheid/ het is precies ongeveer deze leeftijd.

De Prelude is in de regel ofwel afwezig, duurt ofwel lang, omdat op die leeftijd de passie door de rand giet, en voor partners elke minuut van vertraging (zelfs zo aangenaam) verandert in de eeuwigheid.

twintig–30 jaar

Veel jongens tot deze leeftijd krijgen al theoretische en praktische training en beginnen te denken, en is het zo goed dat ze in bed liggen. Dit is de piek van je energetisch. Op deze leeftijd stelt de hormonale achtergrond stabiliseert, seks minder impulsief, maar verliest zijn scherpte niet.

Volgens statistieken, op het gemiddelde van gemiddeld 1–2 Seksuele geslachtsgemeenschap per week. Met potentieproblemen zouden niet moeten zijn, vooral als je regelmatig bezig bent met seks, sport, toch — In het algemeen, leid een gezonde levensstijl. Op deze leeftijd beginnen veel paren te experimenteren, maar niet om seksuele opwinding te ontstaan, maar om het seksleven te diversifiëren.

De prelude is langer, maar toch duurt de seksuele daad het grootste deel van de tijd. Meestal treedt seks zonder toewijding op dit tijdperk voor, omdat het grootste deel van de meerderheid van de paren in het huwelijk binnenkomt, en de seksleven stabiliseert. Aanbeveling voor deze leeftijd is de kennis van een gezonde levensstijl; Sport en uitsluiting van slechte gewoonten zijn vooral belangrijk. Voor de preventie van impotentie en betere controle kunt u de uitoefening van Kegel doen.

dertig–40

Tot deze tijd is de man al een meester in seks, maar wordt psychologisch moeilijker om te prikkelen. Het feit is dat, zoals elke herhaalde bezigheid, zelfs als het een van de meest aangename is, seks komt. Er is niet langer een vonk, die passie die vanaf een halve reis is begonnen.

Op deze leeftijd is seks nog steeds helder, maar niet zoals maximaal 20 of tot 30 jaar, vooral als het paar al lang genoeg in relaties is. In dit geval kunt u blijven experimenteren, iets vinden dat beide partners prikkelt.

Prelude op deze leeftijd kan de helft van de tijd van alle geslachtsgemeenschap bezetten en niet alleen uit orale streekjes bestaan, die het bijna altijd beperkt is in de adolescentie, maar ook door andere dingen, bijvoorbeeld, massage of BDSM-elementen.

Volgens de statistieken, op een dergelijke leeftijd wordt de hoeveelheid geslachtshandelingen verminderd en wordt meestal niet groter dan 1 keer per week. Met de steun van een gezonde levensstijl en gewone seks, blijft de hormonale achtergrond bijna hetzelfde als in de periode van 20 tot 30 jaar, zodat er problemen met potentie kunnen zijn, alleen onderworpen aan het misbruik van schadelijke gewoonten en een sedentaire levensstijl.

40–50

Meestal vindt op deze leeftijd de zogenaamde crisis van middelbare leeftijd. Vooral handelt hij op libido — Psychologische component van seks. Het is stress dat een van de belangrijkste redenen is voor de daling van het libido en impotentie. Als je niet in sport hebt en een sedentaire levensstijl hebt geleid, en ook alcohol en sigaretten aan toegevoegd, wees dan klaar om te staan «op een haastig», En misschien, om impotentie te voltooien. In zulke «zegel» May fall, zelfs als de post onjuist is gekozen, bijvoorbeeld doggy, wanneer een man op de vloer staat of op een bank op zijn knieën. Omdat inactieve mensen een zwakkere bloedtoevoer hebben, gaat het bloed naar de benen en zal het apparaat zeggen «doei» En slaap slaap.

Tot deze leeftijd eindigen de experimenten meestal, seks en sommige kunnen nauwkeurig worden gezien als gehuwde schuld, en geen aangename bezigheid. Volgens statistieken is het aantal geslachtshandelingen op dit tijdperk iets meer dan één in twee weken. En aangezien de meeste experimenten al jaren eerder zijn getest, dan kunt u toevoegen aan de relatie wat in een publiek was, — Romantiek en passie. Op deze leeftijd kun je actieve houdingen oefenen, zoals staan ​​of doggy, omdat het niet alleen aangenaam is, maar ook nuttig voor bloedcirculatie.

Een dergelijke reguliere training zal handhaven in een toon en libido en potentie. 50 en oudere problemen met erectie in de meeste mannen en hormonale achtergrond dus. Als je nauwelijks hebt getraind, aandacht besteedt aan de oefeningen om de bekkencirculatie te verbeteren, dan kan je zelfs op die leeftijd je vrouw verrassen, maar je kunt niet praten over snelle opladen. Volgens de statistieken, op deze leeftijd, kan het aantal genitale handelingen nog minder dan één per maand zijn.

In het algemeen is de boodschap duidelijk: leid een gezonde levensstijl, sporten, correct vechten en stress uitsluiten, en ook de uitoefening van Kegel en andere oefeningen doen die gericht zijn op het versterken van het cardiovasculaire systeem, en dan zal de erectie zelfs 100 jaar zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *