Cosmo-Kamasutra 5-posities voor diversiteit in seks

COSMO-KAMASUTRA: 5 posities voor diversiteit in seks

Neem deze duizelingwekkende sex pose op je man, die in wezen is een vereenvoudigde versie van de “Octopus” houding, wanneer een vrouw van boven. Usadi je jonge man op de vloer, vraag om de benen in verschillende richtingen te verdunnen en buig ze in de knieën enigszins. Help palmen in de vloer, zadel het en gooi zijn benen op zijn schouders. Verplaats, buigen en buigen handen in ellebogen. Deze houding houding geeft je een volledig speciaal gevoel, en daarnaast zal het helpen om de spieren van de onderste pers op te drijven!

Aerobatics

Hoe weet je, zeer verhoogd en de benen samen bieden super delicate, ongelooflijk sensuele fricties. In deze Posa-seks gebeurt penetratie in een lage hoek, dus de sensaties die je ervaart, het hebben van seks op deze manier, zullen heel anders zijn dan je in een traditionele zendingspositie of in een “man cialis 5 mg achter” poseert. Vraag je partner om te experimenteren met de hoek van de penetratie, buigen en buigen van de benen die op zijn schouder liggen. Wanneer u de meest succesvolle positie vindt, zal zijn lid in staat zijn om de meest gevoelige zones van uw vagina te stimuleren. Dit is een van de gemakkelijkste, maar sensuele “kama sutra”.

Sofa verleiding

Wil je deze nacht om hem al heel lang te onthouden ? Profiteer van de prompt van onze “KAMA SUTRA” en USADI van uw vriendje in een comfortabele stoel, zadelt hem en legde zijn benen en blussen zijn knieën in de borst. Gooi dan langzaam terug en onthoud de langwerpige handen in de vloer. Ga vooruit terug, vermindert en spreiden van benen. Deze sex houding is niet zo gecompliceerd als het lijkt. Je bespaart de balans, vanwege het feit dat je dronken wordt in de vloer, en je man zit en ondersteunt je voor mijn voeten. Voor sterkere sensaties tijdens seks knijp en kras de spieren van de vagina. Als u het juiste ritme van fricties kiest, zult u snel een orgasme bereiken.

Op de troon van liefde

Je partner blijkt volledig in je macht te zijn: een vrouw van boven en definieert de penetratiehoek, het tempo en de kracht van fricties. Zet je vriend op de achterkant, leg het kussen onder zijn schouders en vraag de benen in de knieën. Smeedhed hem zodat je benen tussen zijn benen zijn, we hebben hem in de heupen en beginnen de dans van de liefde. Je kunt ophalen door je vagina op zijn acht leden, zijn oppervlakkige fricties plagen, zijn penis hoofd stevig vast, spannende de spieren van de vagina. Deze sex houding geeft volledige vrijheid van seksuele zelfexpressie, die beter kan zijn!

Sensuele ondersteuning

Je benen rond zijn middel, je handen om zijn nek, je bent teruggewikkeld en je bekken is stevig tegen zijn bekken gedrukt, je schuift op zijn lul, komt dichterbij en dichter bij het betoverende orgasme. Klinkt romantisch? Dus het is tijd gekomen om deze post van seks te testen van onze “Kama Sutra”. Een maar! Uw jonge man moet in een zeer goede fysieke vorm, anders zal hij niet in staat zijn om u te houden en tegelijkertijd maken krachtige wrijving. By the way, in deze houding kun je seks te hebben, niet alleen in de slaapkamer, maar ook in de keuken en in de

badkamer. Dan, als een ondersteuning voor de benen, kunt u een vaatwasser of wasmachine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *