Sex in plaats van sport 5 poseert die de training zal vervangen

Seks in plaats van sport: 5 poseert dat de training zal vervangen

Brug, zoals veel yoga houdingen, ziet er altijd erotisch uit. Gebruik het! Loop op de achterkant, buigben de benen in de knieën en verdrijf ze op de breedte van de schouders. Sta in de brug en laat de partner je strelen met je vingers en vibrator.

2. “Kat”

Laat de partner op de achterkant liggen en een paar kussens onder hem zetten. Sta op alle fours, zodat het hoofd van de partner tussen je benen is en de bovenste helft van het lichaam vervolgens zakken en zich op de ellebogen erectiepil cialis kopen verstoppen

. In deze houding trainen de rugspieren.

3. “Koningin”

Hij valt op zijn rug en legt zijn benen, je zit bovenop. Verwijder vervolgens terug en rechtzetten uw rechterbeen en laat het achterblijven op de site (of vice versa). Naast de uitstekende stimulatie van de clitoris, simpat de spieren van de benen.

4. “Planck”

Wijziging van Doggi-houding bij het dragen van het lichaamsgewicht op ellebogen. Probeer je rug recht te houden zoals in de bar en voel spierspanning.

5. “Hot Chair”

Om de ruiter te draaien poseert in een echte training, leun je handen niet en zit niet helemaal op een partner. Squats in zo’n pose maken niet gemakkelijk, maar als je meester bent, kun je niet een paar dagen in

de hal lopen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *