Geen seks – er zijn problemen die tijdens het onthouding met je lichaam zullen gebeuren

Geen seks – er zijn problemen: wat gebeurt er met je lichaam tijdens het onthouden

Levenslange celibaat beïnvloedt de gezondheid, maar verder dan tijdelijke onthouding. Het is niet moeilijk om te raden als je gewone seks had, dan zal zijn verdwijning de reden zijn voor het gevoel van breken, verdriet en ontevredenheid. Nou, je weet wanneer iets ontbreekt.

Over het algemeen zullen de gevolgen zijn. Goed nieuws: ze zullen je niet doden. We vertellen wat er zal gebeuren (en wat er gebeurt) met jou als je seks zegt “nee”.

Je wordt niet “strakkere”

Nee, het werkt niet, Abstinence zal je vagina niet stevig maken. Het is zoiets als een stedelijke legende. Het gevoel van “krap”, voor de afwezigheid van een beter woord, is niet afhankelijk van het aantal van uw partners. En wat je ook hoort in de oude school, de maagd pleidooi niet eens groeien. Maar het weefsel van de vagina kan “wegvallen” om te ontspannen in reactie op spannende stimuli. Soms is het gevoel dat er was “nauw” daar, het lijkt juist omdat je spieren begon te spannen op die momenten wanneer ze moeten ontspannen. Maak je geen zorgen, is de gewoonte nergens heen en zal binnenkort terug te komen.

Mannen kunnen problemen

Verrassend, maar het feit: de onthouding een negatieve invloed op de mannelijke seksualiteit en verhoogt het risico van erectiestoornissen bij mannen. Studies hebben aangetoond dat regelmatige seksuele contacten bij mannen hebben een positief effect op hun libido. Dat wil zeggen dat de goedkeuring geldt: “Hoe meer – hoe beter”.

Uw maandelijkse kan pijnlijk zijn

Het moet vreemd zijn, maar voor veel vrouwen seks – de beste pijnstiller tijdens de menstruatie. De baarmoeder is een spier die wordt verminderd tijdens het orgasme, bloed begint sneller te stromen, en het wordt gemakkelijker voor u. Bovendien verhoogt seks het niveau van endorfines die werken als natuurlijke analgetica.

Angst kan toenemen

Het is onwaarschijnlijk dat je verrast bent als je erachter komt dat seks helpt om te gaan met stress en angst. Schotse wetenschappers in hun onderzoek kwamen erachter

Kamagra

dat mensen die om een ​​of andere reden tijdelijk afwezig zijn, slechter omgaan met stress veroorzaakt door de noodzaak om met het publiek te spreken dan degenen die minstens één keer seks hebben gemaakt.

Het ding is dat tijdens seks “goede” hormonen – oxytocine en endorfine, die de gemoedstoestand verhoogt en het niveau van stress verminderen.

Je risico om koud hierboven te vangen

Het lijkt, wat is het geslacht en de kou? Maar seks zeer ondersteunt ons immuunsysteem. Onderzoekers van de Universiteit van Wilkis Barra in Pennsylvania vonden dat mensen die minstens één keer in de twee weken seks hebben, 30% hoger zijn dan het niveau van immunoglobuline A (IGA) dan degenen die geen seksueel leven hebben. Immunoglobuline A is, dus om te spreken, de goedkope kamagra eerste regel van bescherming van ons lichaam van virussen.

Onder het risico van infecties voor urinewegen

Nou, tenminste enkele voordelen! Ja, in de afwezigheid van seks zijn er positieve partijen. Ongeveer 80% van de urine-infecties vindt plaats binnen 24 uur na seks. Tijdens seks kunnen de bacteriën uit de vagina in de urethra bewegen en infectie veroorzaken.

Zoals je kunt zien, zijn negatieve zijden nog steeds groter, maar vergeet het nog steeds niet, zelfs als je nu geen partner hebt, het betekent niet dat je seksuele ontlading moet weigeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *