Intiem, wordt beter dan 7 momenten in seks, waarover het de moeite waard is om te denken

Intimiteit, word beter: 7 momenten in seks kamagra, waarover het de moeite waard is om te denken

De meeste

mannen zijn libido meer dan vrouwen. En als het in het begin niet zo merkbaar is, duurt dan hoe langer de roman duurt, hoe sterker het verschil. Dit leidt bijvoorbeeld aan het feit dat vrouwen steeds meer instemmen met seks zonder voldoende opwinding. Het is belangrijk om na te denken over welke plaats is het bezet door seks in uw relatie.

2. Dominantie

In sommige paren veranderen de rollen, in andere – men domineert, de andere gehoorzaamheden. Als beide tevreden zijn, uitstekend. Maar

soms begint de dominante partner de eigenschappen van de Abuzer te tonen, en ver buiten de grenzen.

3. Oude verwonding

Als een van de partners in het verleden een gewelddadige aflevering had, kon hij onbewust bang zijn om te herhalen. Letsel is sterker dan u zich kunt voorstellen, het verminderen van de seksduur en plezier ervan.

4. Excitatie

Zonder hem kan een man niet deelnemen aan seks met penetratie, en een vrouw kan. Bovendien vinden mannen meestal als het als streeltjes snel intieme organen bereiken, en vrouwen, in de regel, niet erg geliefd zijn als de partner daar onmiddellijk daalt.

5. Seksualiteit

Het concept van haar iedereen. In essentie bestaat uit vertrouwen, onafhankelijkheid, charmant, speelsheid en vele andere componenten.

6. Romantiek

In het beginstadium van de relaties, partners vaak kijken elkaar aan en doen de tekortkomingen niet in de gaten. Dan begrijpen ze dat alles niet zo rooskleurig, en het brengt ze terug uit de hemel naar de aarde.

7. Stranger en beroemde partner

Sex met een onbekende man trekt nieuwheid en verrassing, en als hij een keer gebeurt, blijft het voor een lange tijd in het geheugen. Sex met een lange tijd partner – een ander ding.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *