7 van de belangrijkste factoren van vrouwelijk orgasme – seks en relaties.

7 hoofdfactoren van vrouwelijk orgasme

Orgasme vertaald uit het Grieks betekent "Framepassie". Dit is een piek van seksuele opwinding waaraan een man en een vrouw zoeken. Zij, bereikte de toppen van plezier, is bevrijd van seks. Hij krijgt de sterkste vrouwelijke energie-lading, dankzij wat hij de bergen kan rollen. Dat is de reden waarom vrouwen die in staat zijn om orgasme te bereiken, wenselijk zijn voor mannen. Maar niet elke vrouw slaagt. Wat is het vermogen van een vrouw om orgasme te ervaren, – overweeg in deze blog.

Het pad naar orgasme vrouwen en mannen zijn aanzienlijk anders. Aan het vaginale orgasme moet een vrouw 20-30 minuten worden voorbereid, en aan de Koninklijke mijnbouw 40 en meer. Terwijl een man voor ejaculatie voldoende 2-3 minuten is. In deze haak. En als de partner de aard van de vrouw niet begrijpt en er een geslachtsgemeenschap mee maakt op zijn mannelijke scenario – dat is, de snel – dan is het onwaarschijnlijk dat de vrouw een orgasme zal bereiken.

Factor nr. 1. Persoonlijke inspanningen van vrouwen

Het is echter niet nodig om alle verantwoordelijkheid voor het vrouwelijke orgasme op een man te verschuiven. Onder de factoren die het orgasme van een vrouw beïnvloeden, doe ik eerst haar persoonlijke inspanningen. Vrouwen wanneer het gehoord, verrassing: "Mijn inspanningen? Dat is – masturbatie?" Niet allemaal zo letterlijk. Dit verwijst hier, allereerst de wens om zoveel mogelijk te leren over seks en zijn seksualiteit en zich in dit opzicht ontwikkelen. Zonder iemands eigen pogingen om sekstechnici te beheersen, leren ze over hun erogene zones, begrijp hun fantasieën en verlangens, de vrouw wordt volledig afhankelijk van de man in seks – en daarom is het heel vaak teleurgesteld in een partner.

Factor nr. 2. "Pompen" Intieme spieren

Met de hulp van vombilding – oefeningen voor het trainen en versterken van de spieren van de bekkenbodem, inclusief vaginale spieren – een vrouw kan hun seksualiteit aanzienlijk verhogen. Vermindering van intieme spieren tijdens geslachtsgemeenschap, bereidt een vrouw zijn lichaam voor aan orgasme, waarbij dezelfde spieren worden verminderd door reflex. Dit is mogelijk wanneer intieme spieren in een toon zijn. Daarom, dankzij de ontwikkelde intieme spieren worden seksuele sensaties helderder.

Factor nummer 3. Vrouwen erectie

Een belangrijke factor – erectie. Dit woord, in de regel kennen we alleen aan mannen, omdat ze een goed uitgesproken erectie hebben. Bij vrouwen is het echter https://myaudiogear.com/tips-on-how-to-download-the-best-android-apps/ ook – wanneer, tijdens de opwinding, het bloed stakt aan de genitale organen. Maar het is niet zo gemakkelijk om visueel als een man te bepalen. Dat is de reden waarom de partner moet raden of u klaar bent voor meer actieve bewegingen. Communicatie is hier belangrijk – vertel partner over uw gevoelens en sensaties. Denk eraan: zonder erectie is het vrouwelijke orgasme ook onmogelijk als een man.

Factor nr. 4. De duur van seksuele handeling

Vijfde factor – intercourse duur. We weten al dat https://essentiahealthjobs.com/sexy-lingerie-kan-gevaarlijk-zijn-voor-de/ een man drie minuten genoeg is om de top van plezier te bereiken. Maar er zijn geheimen die je in staat stellen om seksuele handeling te verlengen. Profiteer van hen om u op te lossen. Het hangt allemaal af van wat je meer leuk vindt: de lange prelude en drie minuten van fricties of langdurige actieve seksuele act.

Lees ook
Grote grootte – prachtige minnaar?

Factor nr. 5. Het belangrijkste is het hoofd

Deze factor zou correct worden genoemd, omdat hij verbonden is met ons hoofd. Wat gebeurt er in het vrouwelijk hoofd tijdens seks? Welke gedachten zijn eigendom van een vrouw? Dat is het, of help het proces of schade toebrengt. Als dat mogelijk is "Uitzetten" Hoofd, niet te denken, er zal een orgasme zijn of niet, wees niet verlegen, maar om volledig te focussen op je gevoelens, dan heeft het orgasme elke kans om te zijn. Vooral als ze ook in staat is om te fantaseren, weet welke fantasie ze haar prikkelen.

Factor nr. 6. Sektechniek

Zevende factor – Sex-techniek. Vrouw zou zijn zijn Erotische prikkels op het gebied van vijf gevoelens – Muziek die haar prikkelt, foto’s, aroma’s, aanrakingen. Hoe het te raken hoe je haar erogene punten en zones kunt stimuleren. Het is ook belangrijk om te weten en brengt houdingen aan waarin het gemakkelijk is om zijn wovered erogene punten te gebruiken.

Factor nummer 7. Twaalf punten van plezier

Het zijn deze punten die de zevende factor van het orgasme zijn. In de genitale zone, hun twaalf: pubis; grote en kleine seks lippen; clitoris; Toegang tot de vagina – punt S; De voorwand van de vagina – punt G (dankzij de stimulatie waarvan u een zeer sterke orgasme-spuitende) achterwand van de vagina – punt k kunt voelen; Voorste vaginale boog – punt A; Achterboog – punt p; Baarmoederhals; Urethra – punt u; Anus.

Elke vrouw moet weten over hun erogene punten en kan wekken. Dit is wat een vrouw laat onthuld, sexy en gemakkelijk het orgasme bereiken.

Word ook mee naar de TSN-groep.Blogs op Facebook en volg de updates van het gedeelte!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *